Skip to content

VÅRA Projekt

Bolagets huvudverksamhet är drift av Boho Club Marbella, som utgör en central del av vår portfölj och representerar ett unikt och lönsamt koncept. Boho Club har etablerat sig som ett framstående namn inom lyxhotellsegmentet och utsågs till Spaniens bästa boutique-hotell av Spain Luxury Hotel Awards 2021.

More
Boho-pool
Boho-Club-Logotype-

Prisbelönt och exklusivt hotell- och restaurangprojekt på Marbellas Golden Mile. Restaurangen har rekommenderats i Guide Michelin och hotellet har erhållit flertalet priser för sin särpräglade design, samt vunnit pris som Spaniens bästa boutiquehotell inom lyxsegmentet 2021. Hotellet har 40 rum med 2-4 bäddar per rum.

More
Boho-pool
boho restaurant
Boho Club Restaurant
Boho Club Restaurant
boho restaurant

KOMMANDE Hotell

Denna fastighet om 13 730 kvadratmeter ligger intill Boho Club, mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella. Quartiers utvärderar möjligheten att utveckla en ny hotellfastighet på fastigheten och är i pågående process med en ny detaljplan med ambitionen att mångdubbla antalet byggrätter på fastigheten, samt möjliggöra erhållande av relevant bygglicens. 

kommande-hotell
Hacienda-living-room

Hacienda collection By Quartiers

2-3 rums lägenheter till salu i Hacienda Collection, en gated community som ligger vid foten av Sierra de Las Nieves. Området erbjuder en fantastisk utsikt över Marbella, bergen och medelhavet. 

Vänligen kontakta Quartiers säljteam för mer information och för att boka visning.

Email: sales@quartiersproperties.com
Telefon: +34 633 094 628