Skip to content

ÅRET RUNT Aktieägarrabatt

Till dig som är aktieägare i Quartiers Properties, kom och njut av vår 5* prisade boutique-hotell i Marbella till förmånliga “aktieägarpriser” och bli bjuden på en fantastisk gastronomisk matupplevelse i vår restaurang.

Boho-Club-Logotype-

Aktieägarförmåner

Som aktieägare i Quartiers Properties med minst 2 000 aktier, erbjuder vi dig och din familj (maka/make/sambo och barn under 18 år) aktieägarförmåner. För att nyttja förmånerna måste du själv ingå i bokningen.

Notera att:

  • Rabatten gäller endast på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Förmånen är förbehållen privatpersoner, inte företag.

Vi uppskattar ditt engagemang och förtroende i oss och ser fram emot att välkomna er.

Boho-Club-Poolarea

Bokningsprocess

För att boka din vistelse, vänligen kontakta Boho Clubs reception.  Bokningsförfrågningar accepteras på både engelska och spanska. Du kan antingen boka direkt genom receptionen eller få en unik kod för att använda vid bokning via Boho Clubs hemsida. Detta gör det enkelt och smidigt för dig att planera din vistelse.

Exklusiv rabatt

Som aktieägare får du 20% rabatt på rum. Detta är ett utmärkt sätt att njuta av högklassig service och bekväma rum till ett förmånligt pris.

bohoclub-marbella-bungalows-mejor-hotel-de-lujo-en-malaga-best-jpg

Middagserbjudande

När du bokar minst två nätters boende på hotellet, inkluderar vi en middag med avsmakningsmeny för de personer som bor i det betalande rummet. 

För att göra din måltid ännu mer speciell, ingår även en flaska av husets vin eller ett alkoholfritt alternativ och vatten. 

Detta erbjudande är det perfekta sättet att avrunda en dag full av upplevelser eller att fira ett speciellt tillfälle.

Villkor

För att nyttja aktieägarförmåner hos Quartiers Properties:

Aktieboksavläsning: Du måste vara registrerad i aktieboken för att kvalificera dig och senast avläsning gjordes den 1 mars 2024. En ny extra avläsning för att möjliggöra bokningar för mars och april kommer att göras den 15 mars och vara tillgänglig för bokningar som görs från och med den 21 mars.
Exempel: För en vistelse den 25 april, måste du vara med i aktieboken från 1 april.

Kontrollera Registreringstid: Kontakta din förvaltare för att veta hur snabbt aktieköp registreras i aktieboken, så du inte missar dina förmåner.

Dessa steg säkerställer att du kan utnyttja dina förmåner korrekt. 

Boho-Club-relaxing

Observera att eventuella skatter relaterade till aktieägarförmåner betalas av användaren.
Det är viktigt att vara medveten om att investeringar i aktier alltid innebär en risk och det finns ingen garanti för att man får tillbaka det investerade beloppet.